Oprindelsen af juletræet

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Jul 21, 2017

Det blev sagt, at en landmand havde modtaget en sulten dreng i en snedækket juleaften, hvor han havde spist en overdådig julemiddag, og barnet havde farvel til en granbranche og velsignet og sagde: I dag er gaven fuld af Grene, der forlader denne smukke gran landsby, tilbagebetale din venlighed.

Efter at barnet forlod, fandt bonden, at trægrene blev til et lille træ, indså han, at hans modtagelse oprindeligt var en budbringer af Gud. Juletræ Denne historie er kilden til juletræet. Jule sokker legenden

For længe siden var der en venlig aristokrat, hans kone døde af sygdom og forlod ham og hans tre døtre. Adelen prøvede en masse opfindelser, mislykkedes, men også udtømt pengene, så de måtte flytte til en bondegård, hans døtre skulle lave mad, sy og rengøring.

Et par år senere gik døtrene til ægteskabs alder, juletræ faderen er blevet mere deprimeret, fordi han ikke havde penge til deres døtre for at købe brud. En aften vasket døtrene kjolene og hængte strømperne foran pejsen. Efter at de hellige Nicholas kendte deres fars situation, kom de til deres hus den aften. Han så familien fra vinduet i søvn og bemærkede pigernes strømper. Straks tog han tre poser med guld ud af lommen fra skorstenen på et kast, faldt bare i pigerne i strømperne.

Næste morgen vågnede døtrene for at finde deres strømper fyldt med guld, nok til at de kunne købe brud. Aristokratiet og kan derfor se sin datter gift, juletræ fra da af at leve et godt liv.

Senere har børnene rundt omkring i verden arvet traditionen om at hænge julestrømper. I nogle lande har børnene andre lignende skikke, som i Frankrig, børnene sætter skoene ved siden af pejsen og så videre.

En magisk legende om juletræet

Julen kommer fra den kristne bibel, juletræet er baseret på julepasningsoptegnelserne, fra den hvide kolde byvej på et lille palme.

Ifølge de relevante dokumenter, dagen før fødslen af Jesus, jomfru Maria og derefter sin ven af St. Joseph i løbet af rejsen, havde det meget svært. På dette tidspunkt går juletræet til den hvide by, har været meget træt. Derfor besluttede Mary at sidde på vejene af et palme, hvile et stykke tid og derefter skynd dig. På dette tidspunkt begynder lille brunt træ som en persons tænkning langsomt at starte sine grene, for Maria og St. Joseph at blokere forkulden, så at jomfruen undgår det kolde vindangreb. På denne ene nat blev Jesus født. På dette tidspunkt sender en lys stjerne hendes lys til toppen af det brune træ, usædvanligt smuk magi. Siden da er juletræet populært i julen på et sted. Indtil i dag har der været en række juletræer i december, og giver os ubegrænset reverie og lykke.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!