Udviklingen af Pine Trees

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Jul 11, 2017Ifølge julepraksis er det første fyrretræ et lille palme på vejen til den hvide by. På den første nat af Jesu fødsel gik Jomfru Maria og St Joseph til den kolde by, meget træt, jomfruen faldt et stykke tid på træet, det lille palme, som om det var begunstiget Det lignede, udfoldede sine grene , til jomfru Maria for at modstå den kolde vind blæser. Midt på natten blev Jesus Kristus født. På dette tidspunkt optrådte himlen en særlig lyse stjerner, udstedt et vidunderligt lys, Pine Christmas Tree ramte direkte det lille palmehoved, cirkuleret ind i en smuk blænde. Siden da, lille brunt træ i julen, tegnede det sig for en strålende position.

Middelalderen, det populære religiøse drama i Tyskland, i et Eden spil, efter skabelsen af Gud, forrådte Adam Eve Gud, da leget med et dækket med æblepalmer, der repræsenterer livets træ eller "kende godt og ondt træ ". Senere flyttede livets bog i livets træ til hjemmet, Pine Christmas Tree et symbol på frelserens ankomst. Med udviklingen af dette symbol, til det femtende århundrede, dekoreret fyrretræer, er det blevet en brugerdefineret.

Pine Tree Trees pegede på himmeriges rige. Stjernerne stiplede på toppen af træet repræsenterer den specielle stjerne, der leder den vise til Bethlehems søger efter Jesus. Pine Christmas Tree Stjernens lys betyder at bringe verden til Jesu Kristi lys. Gaven under træet repræsenterer Guds gave gennem verdens eneste søn: Håb, kærlighed, glæde og fred. Så når julen udsmyker fyrretræerne.

En fortælling om oprindelsen af fyrretræens træ: Det siges, at en landmand havde modtaget et sultent og sulten barn i en sneet julemand hvor han havde en hjertelig julemiddag, og barnet havde en farvel på jorden og velsignet sagde: "Nytårsdag, grenens gave, Pine Christmas Tree forlader denne smukke Sugimura, tilbagebetale din venlighed." Børn venstre, landmanden fandt ud af, at trægrene faktisk blev til et lille træ, han forstår kun deres modtagelse. Oprindelsen er en budbringer af Gud. Denne historie bliver kilde til fyrretræet. Senere historiske data udledes, omkring 200 år i året, begyndte at bruge grene som ornamenter, som en måde at fejre jul på.

Et evigtgrønne træ med fyrretræer eller fyrretræer, der består af stearinlys og ornamenter som en del af en julefest. Det moderne fyrretræ stammer fra Tyskland. Den 24. december hvert år etablerede tyskerne et gran (træet i Edens Have) hjemme og sætte kiks på den, Pine Christmas Tree symboliserer helligdommen (mærket for den kristne forsoning). Moderne brug af alle slags cookies i stedet for hellige småkager, men også ofte et symbol på Kristuslys. Derudover har interiøret også et juletårn, er en trekantskonstruktion, der er mange små gitter placeret Kristus statue, tårnet dekoreret med eviggrønne grene og blade, stearinlys og en stjerne. Ved det 16. århundrede blev jule tårne og Eden træer slået sammen i fyrretræer til træet.

Fyrretræerne på træets udsmykning synes verden at være ens. Pine træer bruges i eviggrønne træer, for det meste fire eller fem fods store små palmer eller små fyrretræer, der er plantet i en stor blomsterkrukke inde, træet er fyldt med farverige stearinlys eller små lys og derefter hænge alle slags. dekorationer og bånd, samt børns legetøj og familie gaver. Efter udsmykningen er god, på hjørnet af stuen. Hvis det er placeret i kirken, auditoriet eller offentlige steder, er fyrretræer relativt høje, men træet kan også placeres under gaven.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!