Juletræet symboliserer liv

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Aug 25, 2017Har et juletræ til at forberede et juletræ til at øge glæden ved den festival stemning. Juletræer er som regel lavet af stedsegrønne træer som cedertræ, et symbol på liv for evigt. Træet er dekoreret med en bred vifte af stearinlys, farve blomster, legetøj, stjerner, hænge en bred vifte af julegaver. Julenat, folk synger og danser rundt om juletræet, nyde glæden.

Brugsmodellen består af følgende komponenter: den øverste gren, juletræet den forbinder ærme, den nederste gren og blad forbindelse ærme og foråret stykke. Brugsmodellen er forbundet med den tilsluttende gren af den øverste gren og den nederste gren eller en filial og forbinder ærmet stabiliteten i de eksisterende træ træ træ er fattige, hele træet er ikke stærk, let at løse, juletræ grimme og andre mangler, og at styrke stabiliteten i hele træet, fasthed, stabiliteten af træet, let for at installere, juletræ funktionelt og praktisk som et hele smukt og let for at adskille og så videre.

Vesterlændinge til rød, grøn og hvid for farven, jul, jul kommer hjem hver familie skal bruge Christmas farve til at dekorere. Rød

Farverne er jul blomster og jul stearinlys. Juletræet er den vigtigste ornament af julen, med fældning af fir, juletræ cypress var et tårn-formet stedsegrønt træ dekoration. Juletræ hængende over de farverige lanterner, gaver og papirblomster, men også tændt jul stearinlys.

Det siges, at juletræet først dukkede op i det gamle Rom i midten af December Nongshen Festival, tysk missionær Nicholas i det ottende århundrede med lodrette træet dedikeret til barnet. Så tyskerne sætte December 24 som festival af Adam og Eva, juletræ og sætte på "haven haven", som symboliserede Edens, og hang cookies for den hellige brød, symboliserer forsoningen, og stearinlys og symbolet for Kristus. 1500-tallet, den religiøse reformator Martin Luther, for at få en stjerne af julenat, beregnet til at skabe et hjem i hjemmet med stearinlys juletræ. Men Vesten på oprindelsen af juletræet er en anden populær talemåde: der er en god landmand, juledag, juletræ varmt underholdt en omvandrende barn, afsked, barnet foldet en gren indsat på jorden grene vokse træet, barnet pegede på træet for at bønderne sagde, at hvert år i dag, juletræ træerne er dækket med gaver til at tilbagebetale din gæstfrihed. Så se dagens mennesker juletræet er altid dækket med en lille gave.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!