Juletræet stammer fra Tyskland

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Sep 27, 2017

Juletræet har en meget rig kristen religiøs betydning, det kan repræsentere: Træets have, krydset af træets liv, Johannes apostler i den "stille optegnelse", der er nævnt i guderne, ser livets træ, juletræ Hver måned fødte tolv grupper af frugt med terapeutisk virkning. Juletræsindretning og små gaver, mere festlig lykkelige mening.

Oprindelse:

Juletræet er formentlig stammer fra det tidlige middelalderes religiøse drama - "paradiset", som vil blive afholdt i det midlertidige kapel eller torget i Europa.

Dette drama fortæller historien om menneskeheden fra 'opkomsten af ​​bedsteforældrene' i paradiset 'indtil' Jesus Kristus blev født i kulden. ' Juletræ På scenen vil der altid være et træ hængende fra æblet, et symbol på paradis træer.

Snart begyndte folk en julepasning: Hjemme 'paradis træ' hængende gaver, men også pege lyset for at fejre Jesu Kristi fødsel til menneskets genoprettelsesparadis.

Moderne juletræer stammer fra Tyskland og senere efterhånden populære i verden som julefester i en af ​​de mest berømte traditioner. Ofte folk i julen før og efter en evergreen plante som fyr i huset eller udendørs, juletræ og dekoreret med julelys og farve dekorationer. Og læg en engel eller stjerne oven på træet.

Juletræet er et evigtgrønne træ med stearinlys og ornamenter, der udsmykker fyrretræer eller fyrretræer som en del af julefesten. Moderne juletræ stammer fra Tyskland. Den 24. december arrangerede tyskerne et gran (træet i Edens Have) hjemme og placerede kagerne på det, symboliserer helligdommen (mærket for den kristne forsoning). Moderne brug af alle slags cookies i stedet for hellige småkager, men også ofte et symbol på Kristuslys. Derudover har interiøret også et juletårn, juletræet er en trekantskonstruktion, der er mange små gitter placeret Kristus statue, tårnet dekoreret med eviggrønne grene og blade, stearinlys og en stjerne. Ved det 16. århundrede blev jule tårne ​​og Eden træer slået sammen til juletræer.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!