Juletræet stammer fra Tyskland

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Jul 11, 2017


Moderne juletræer stammer fra Tyskland og senere efterhånden populære i verden som julefester i en af de mest berømte traditioner. Ofte folk i julen før og efter en evergreen plante som fyr ind i huset eller udendørs, og dekoreret med julelys og farve dekorationer. Og læg en engel eller stjerne oven på træet.

Hvordan dekorerer juletræet?

Det generelle juletræ er lavet af pvc materiale fjederblad indpakket metal stent, det mindre menneskeskabte juletræ nogle vil blive fastgjort af træet skåret fra bunden. Juletræsstørrelse fra 5 cm højt placeret på bordet af ornamenter, til 200 cm stort layout træ. I de senere år, mere populært et "fiberoptisk juletræ", så længe strømmen vil blive forbundet til en anden nuance.

Hvordan dekorerer juletræet to?

Hvis det er en større størrelse af juletræet, normalt den første bundle af hele bundtet for at lette håndtering, købt og derefter frigivet. Juletræ Vær opmærksom på, at hele grenafsnittet ser ud til at være i live, men grenene ordner sig ikke for pæne, for at holde en lille smule naturlig form er bedre.

Hvordan dekorerer juletræet tre?

Derefter bundet til et lille smykke, toppen skal vælge et mere blændende smykker, har det sidste strejf af effekten, den almindeligt anvendte er den gyldne femkantede stjerne, juletræ kan du lægge en delikat julemanden dukker. Hvis du vil tilføje, vil du automatisk slukke de blinkende julelys, men også være opmærksom på om strømledningen er lang nok, om ledningen er blevet undgået ganglinje, er hver lyslinje fast fastgjort, især opmærksom på om spændingen er tilstrækkelig.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!