PVC juletræ med ikke brændbart

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Jul 21, 2017PVC for den amorfe struktur af det hvide pulver, graden af forgrening er forholdsvis lille, den relative tæthed på 1,4 eller deromkring, glasovergangstemperaturen på 77 ~ 90 ° C, 170 ° C begyndte at bryde ned [1], stabiliteten Af lys og varme, over 100 ℃ eller efter langvarig solens eksponering, vil den nedbrydes og producere hydrogenchlorid, og yderligere automatisk katalytisk nedbrydning forårsager misfarvning, fysiske og mekaniske egenskaber er hurtigt faldende. I praktiske anvendelser skal der tilsættes stabilisator til forbedring af Stabilitet af varme og lys.

Industriel produktion af PVC-molekylvægt er generelt i området fra 50.000 til 110.000, med en stor polydispersitet, molekylvægtstigninger med reduktionen af polymeriseringstemperaturen; Ingen fast smeltepunkt, 80 ~ 85 ° C begyndte at blødgøre, 130 ° C i en viskos stat, begyndte 160 ~ 180 ° at viskose strømmen; Har gode mekaniske egenskaber, trækstyrke på ca. 60MPa, slagstyrke på 5 ~ 10kJ / m2; Fremragende dielektriske egenskaber.

PVC var verdens største produktion af almindelig plastik, PVC juletræ ansøgningen er meget omfattende. I byggematerialerne anvendes almindeligt anvendte industriprodukter, daglige fornødenheder, gulvlæder, gulvfliser, kunstlæder, rør, ledninger og kabel, emballeringsfilm, flasker, skummaterialer, tætningsmaterialer, fiber mv.

PVC er polyvinylchlorid, engelsk kaldet PVC (Polyvinylchlorid), vinylchloridmonomer (vinylchloridmonomer, benævnt VCM) i peroxid, azoforbindelser og andre initiatorer; PVC juletræ eller i lyset, varme Polymeriseret ved polymerisering af fri radikal polymerisering. Vinylchloridhomopolymer og vinylchloridcopolymer, der kollektivt betegnes vinylchloridharpiks. Materialet er et ikke-krystallinsk materiale. PVC-materialer i selve brugen af ofte tilsatte stabilisatorer, smøremidler, hjælpestoffer, farvestoffer, slagmidler og andre additiver. Med ikke-brændbarhed, høj styrke, PVC juletræ vejret modstand og fremragende geometrisk stabilitet. PVC har en stærk modstand mod oxidanter, reduktionsmidler og stærke syrer. Det kan imidlertid være stærkt oxideret syre, såsom koncentreret svovlsyre, koncentreret salpetersyrekorrosion og gælder ikke med aromatiske carbonhydrider, chlorerede carbonhydrider i kontakt med anledningen

PVC juletræ er et vigtigt element til amerikansk familie jul, for dem er der ikke PVC juletræ jul er ikke kaldt jul. I Kina, før jul, PVC juletræ mange mennesker nødt til at forberede PVC juletræsprodukter, vil det oprindelige PVC juletræ vil gå til skoven for at se et træ, men du kan også bruge det kunstige PVC juletræ for at åbne, den fælles Kunstigt PVC juletræ, er lavet af PVC materiale fjer blad indpakket metal stent lavet af mindre kunstige PVC juletræ nogle vil blive knyttet ved træet skåret fra bunden. Størrelse fra 5 cm høj placeret på bordet af ornamenter, til 200 cm stort arrangementstræ. I de senere år, mere populært et "fiberoptisk PVC juletræ", så længe strømmen vil blive forbundet til en anden nuance.

Hvis du dekorerer et 6-fods PVC-juletræ, skal du bruge PVC juletræ omkring seks lysledninger, hver med 100 lys, hver lys fra rødderne af grenene til toppen, hvorefter du vender tilbage og vikler rundt om grenene for at gøre Det er fast. Men også i træet for at hænge nogle æbler, fyrkegler, binde rød silkefestival, Institut for farve slik, sød abrikos, der er dejlige baby og andet legetøj, samt små gaveæske. Det gennemsnitlige arrangement af belysning er det punkt, der kan lagres omkring PVC juletræet eller afvikling og ned af vejen.

PVC juletræ smykker som:

1, træstjerne stjerne: Træstjerne er indsat i PVC juletræet på en stjerne, som en PVC juletræ krone, med toppen af træet kjole, iført "krone" PVC juletræ vil være en smule Xianqi. PVC juletræ Nogle af toppen af træet kan også oplades lys og blinker meget iøjnefaldende.

2, marionet: kjole i det smukke PVC-træ på grene af træet hængende på en smuk lille dukke, lad børnene lægge det ned.

3, snefnug: grøn PVC i juletræet dækket med en række farver efter dekorationerne, vil du stadig føle sig som noget mindre. Ja, det er hvide snefnug. På samme tid kan du købe nogle store snehængende på taget, du kan nyde sneen i værelset følelsen.

4, klokker: klokker begge fra fødslen af den kristne (Frelseren kom) glæden af klokken fra betydningen af klangens glæde, men også af bandet til klokkerne, så folk kan vende tilbage til Guds Siden vil ikke gå tabt Betydningen af ringen på samme tid også drive meningen med dæmoner.

5, æbler og rubin: æbler eller rød jade, også kendt som kugelpynt, til Adam bragte den oprindelige synd af frugten, som Edens frugt visdom, symboliserer ikke kun frugten at bringe frugtbar eller glad frugt, rød jade som en Træ i haven for at bringe evigt liv, og undertiden også symboliserer for evigt.

6, jule lang grøn ring: vestlige lande Juledekorationer ved døren med dekorationerne, normalt med grønne blade eller rotting (løse hår, fyrretræer osv.) Og sølvmetal og guldklokker med rødt bånd De vigtigste farver i grønne, Hvid, gul, rød på vegne af glade festivaler, PVC juletræ, som læser glædelig chrismas, eller forkortes som x'mas.

PVC juletræ dekorationer Ud over de ovennævnte flere af de vigtigste smykker, men også omfatter jul bolde, rød lås guld kant bue, sne bolden og en række farvede bånd og så videre. Disse ting gør det nemmere at klæde PVC juletræer smukkere, atmosfæren af festivalen mere rig.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!