Pine Tree er et symbol på evigt liv

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Jun 14, 2017

Pine tree træ udvælgelse af fyrretræer årsager: fordi jul er om vinteren, så fyrretræerne bruges af stedsegrønne træer. Fordi fyrret er stedsegrønne, symboliserer dette stedsegrønne træ det evige liv for de kristne, der tror på Kristus.

Jul til at dekorere fyrretræets grunde:

Ifølge julepraksis er det første fyrretræ et lille palme på den hvide side af byen. På den første nat af Jesu fødsel gik Jomfru Maria og St. Joseph til den kolde by, meget træt, jomfruen hvilede i træet i et stykke tid, at det lille palme, som om det var positivt, lignede, udfoldede sine grene , til jomfru Maria for at modstå den kolde vind blæser. Midt på natten blev Jesus Kristus født. På dette tidspunkt optrådte himlen en særdeles lyse stjerner, udstedt et vidunderligt lys, Pine Christmas Tree ramte direkte det lille palmehoved, omkranset i en smuk blænde. Siden da, lille brunt træ i julen, tegnede det sig for en strålende position.

I middelalderen forfulgte Adam Eve det populære religiøse drama i Tyskland i et Eden spil efter skabelsen af Gud, leget med et dækket med æblepalmer, der repræsenterer livets træ eller "kende godt" og ondt træ ". Senere flyttede livets brev i "livets træ" til hjemmet, et symbol på frelserens ankomst. Med udviklingen af dette symbol, til det femtende århundrede, Pine juletræ dekoreret fyrretræer, er det blevet en brugerdefineret.

Pine Tree Trees pegede på himmeriges rige. Stjernerne stiplede på toppen af træet repræsenterer den specielle stjerne, der leder den vise til Bethlehems søger efter Jesus. Stjernens lys betyder at bringe lyset fra Herren Jesus Kristus. Gaven under træet repræsenterer Guds gave gennem verdens eneste søn: Håb, kærlighed, glæde og fred. Så når julen udsmyker fyrretræerne.

En fortælling om oprindelsen af fyrretræens træ: Det siges, at en landmand havde modtaget et sultent og sultent barn i en sne sneaften, hvor han havde spist en overdådig julemiddag. På jorden og velsignet sagde: "Nytårsdag, grenens gave, forlader denne smukke granby, for at tilbagebetale din venlighed." Børn venstre, landmanden fandt ud af, at trægrene blev til et lille træ, han forstår kun deres modtagelse. Originalen er en budbringer af Gud. Denne historie bliver kilde til fyrretræet. Senere historiske data udledes, omkring 200 år i året begyndte Pine Christmas Tree at bruge grene som ornamenter som en måde at fejre julen på.

Et stedsegrønne træ med fyrretræer eller fyrretræer, der er opbygget med stearinlys og ornamenter, har været en del af julefesten. Det moderne fyrretræ stammer fra Tyskland. Tyskerne arrangerede et gran (Edens Have) træ i hjemmet den 24. december Adam og Dagens Dag og hængte kiksene på den, symboliserende helligdommen (det kristne forsoningens mærke). Moderne brug af alle slags cookies i stedet for hellig brød, men også ofte tilføjet et symbol på Kristus lys. Derudover har interiøret også et juletårn, er en trekantskonstruktion, der er mange små gitter placeret Kristus statue, tårnet dekoreret med eviggrønne blade, Pine Christmas Tree lys og en stjerne. Ved det 16. århundrede blev jule tårne og Eden træer sammensmeltet i fyrretræer til træet.

Om udsmykningen af fyrretræerne i verden, synes verden at være meget den samme. Pine træer bruges i eviggrønne træer, for det meste fire eller fem meter høje palmer eller små fyrretræer, der er plantet i en stor blomsterpotte inde, træet er fyldt med farverige stearinlys eller små lys og derefter hænge alle slags. En række dekorationer og bånd, samt børns legetøj og familie gaver. Efter udsmykningen er god, på hjørnet af stuen. Hvis det er placeret i kirken, auditoriet eller offentlige steder, er fyrretræer relativt høje, Pine Christmas Tree, men træet kan også lægge gaven nedenfor.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!