Juletræ symboliserer livet

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Jun 28, 2017

Juletræet er stedsegrøn, og dette stedsegrønne træ symboliserer det evige liv, som kristne har givet til Kristus. Pegede træplader peger på himlen. Stjernerne stiplede på toppen af træet repræsenterer den specielle stjerne, der leder den vise til Bethlehems søger efter Jesus. Stjernens lys betyder at bringe verden til Jesu Kristi lys. Gaven under træet repræsenterer Guds gave gennem verdens eneste søn: Håb, kærlighed, glæde og fred.

Juletræer er normalt lavet af eviggrønne træer som cedertræ, et symbol på livet for evigt.

Juletræ er et af de vigtige elementer i julen, det moderne juletræ stammer fra Tyskland og senere senere populært i verden som julefester i en af de mest berømte traditioner. Det følgende er undersøgelsen af Xiao Bian kollektion af juletræ på stilen, håber jeg at hjælpe dig.

1, dette juletræ er meget smukt. Trunk viklet rundt om mange farverige små lanterne, som en lille stjerne, i de grønne blade mellem det mousserende. Juletræ Grenerne er hængt med en række dekorationer.

2, afstanden, juletræet som en grøn krone. Langt væk er juletræets vigtigste træ meget tykt, så to personer kan holde op. Dens trunk er snoede, juletræ gerne talrige pythons rundt. Træet blev ramt af mange ar, som en såret veteran.

3, min familie har en juletræ filialer, mørkegrønne blade hænger på en masse små ornamenter. Der er julemanden, lille lingpande, lille bold og udsøgt gaveæske og så videre. Der er mange farverige lanterne hængende fra juletræet. Når det tænder for strømmen som en masse farvede stjerner i blinke i øjet.

4, min mor og jeg valgte først et juletræ, det er højere end mig! Derefter begyndte vi at omhyggeligt vælge nogle fine små vedhæng til at dekorere juletræet. Jeg valgte en smuk stor femkantet stjerne, ydersiden er sølv, som er lyserød, midt i guld broderet med engelsk "glædelig jul", ligner en glitter; Jeg valgte en gylden Cirkelbørn, den har nogle stykker under de grønne blade, grønne blade midt i to skinnende røde frugter og en smuk, lille rød røde blomster. Mor plukket en flok lyse røde druer, over en gul bue, lyse druer i juletræet kan afspejle min mor, og jeg smiler. Vi valgte også en dejlig julesnemand, rød print fan, tre hvide skum sne stykke og en kasse med farverige blinkende lys.

5, en bred vifte af juletræer, er der naturlige fyrretræer og cypresser, der er kunstigt juletræ og hvidt juletræ. Hvert juletræ er dækket af en række ornamenter, men toppen af hvert træ skal have en stor stjerne, et symbol på tre brødre at følge stjernen og finde Jesus, juletræ og kun familien i familien kan sætte dette håbstjerne Hængende på.

6, juletræets blade er grønne hele året rundt, der er lysegrøn og mørkegrøn. De lange blade er runde, og derefter vokse pigge. Endelig vokser bladene seks horn, mørkegrøn og grønt. Bladene rørte ved hånden som tigerens klør. Så folk kalder det "tiger træ".


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!