Juletræ lampe Dress Up Skill

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Aug 15, 2017Flere og flere mennesker med Kristus vind jul, uundgåeligt at dekorere juletræet koster en hjerne. Juletræslampen er den mest grundlæggende dekoration, juletræ med lys proportionen er velegnet, den snoede hængende yndefulde juletrælampe kan gøre festivalen mere bevægelig og mere skinnende.

Juletrælampe Klæd færdighed

Julen kommer, mange mennesker har travlt med at købe ting for at klæde juletræet, hvor juletræslampen er helt afgørende. Men hvordan dekorerer juletræets lys? Hvilken farve på juletræets lys er bedre at se på?

1, rød, grøn, symboliserer den festlige. Varm rød kan bringe os begejstring, håb, den traditionelle grønne juledekoration er USAs største farve. Juletræ med lys er også den mest almindelige familie brug af farveformatet, det kan fremhæve den festlige atmosfære. Julemanden i røde, røde bånd, klokker, med grønt juletræ, røde skåle med grønne servietter, røde og grønne kranser osv., Juletræ med lys er at skabe en varm julestem godt tilbehør.

2, guld, symbol på mode. Guld julestil er i de senere år, på grund af sin stærke følelse af mode, bliver guld også den vigtigste farve af julepynt. Lavprofil luksuriøs smag, der vises i den glitrende farve og mønsteret af rosen. Og dekorér juletræets ornamenter, juletræ med lette vedhæng til de vigtigste guldbelagte, gyldne blinkende til hjemmet for at tilføje en lys ny farve.

3, hvid, sølv, symboliserende renhed. Hvid og dens udvidede farve-sølv er den vigtigste farve i julen i Europa, det symboliserer renheden af Den Hellige Jomfru Maria, er temaet for julfarve. Ren hvid farve som sne, flagrende i luften, flager falder på træet, gaderne. Juletræ med lys Som en sølv eller hvid julestil venner, prøv at sætte et sølvtræ i soveværelset, i træet så meget som muligt ved hjælp af sølvbånd og sølvklokker. For at gøre sølvtemaet til juletræet mere fremtrædende, er glødelampen også et godt valg


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!