Juletræ er en væsentlig ornament for at fejre jul

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Nov 02, 2017

Juletræ er i overensstemmelse med fejringen af ​​jule essensielle ornamenter, men også en del af julefesten. Hvis der ikke er noget juletræ hjemme, vil det i høj grad reducere den festlige atmosfære.

24. december hedder juleaften, er familiesammenkomsten, sammen jule middag, hvert gave øjeblik. Juletræet er et must til festivalerne. Det er normalt dækket af små graner eller fyrretræer, og grenene er dækket af ornamenter, gaver og lanterne. Juletræ Der er en lys stjerne på toppen af ​​træet for at angive den måde, som de tre konger i øst går til Bethlehem. Ifølge legenden indrettede den tyske religiøse reformator Martin Luther verdens første juletræ, så alle kan nyd julen nat stjerner blinker skønheden i bjergene næste nat.

Juletræ er i overensstemmelse med fejringen af ​​jule essensielle ornamenter, men også en del af julefesten. Hvis der ikke er noget juletræ derhjemme, vil juletræet i høj grad reducere den festlige atmosfære. Vi kender alle og kender juletræet, men for juletræets oprindelse forstår juletræets betydning, hvor meget? Her Xiaobian at give dig om juletræets oprindelse!

For det første er juletræets oprindelse (1): juletræets fortælling

Moderne juletræer stammer fra Tyskland og senere efterhånden populære i verden som julefester i en af ​​de mest berømte traditioner. Det siges, at juletræet først dukkede op i det gamle Rom i midten af ​​december, den tyske missionær Nicholas i det 8. århundrede med det lodrette træ dedikeret til barnet. Derefter tog tyskerne den 24. december som Adam og Eva festivalen og satte på "haven i haven", som symboliserede Edens Have, Juletræ og hængte kagerne på vegne af det hellige brød, symboliserende forsoningen og stearinlys og bolden, der symboliserer Kristus. Ved det 16. århundrede designede den religiøse reformator, Martin Luther, en juleaften til en stjerneklar nat, der var designet til at huse et juletræ med stearinlys og bolde derhjemme.

For det andet, juletræets oprindelse (2): legenden om juletræet

For juletræets oprindelse har Vesten også et andet ordsprog: Der er en god landmand, på juledagen, underholdt varmt et vandrende barn, afsked, barnet foldede en gren sat ind på jorden, grene vokser træ, barnespidsen til træet til landmændene sagde: "Hvert år i dag, juletræet er træerne dækket af gaver og bolde for at tilbagebetale din venlighed." Efter at barnet forlod, fandt bonden at trægrene blev til et lille træ. Han forstod at den oprindelige modtagelse er en budbringer af Gud. Så, juletræ i dag folk ser juletræet er altid hængende på en lille gave og bolden

For det tredje, juletræets oprindelse (3): legenden om juletræet

Ifølge julepraksis er det første juletræ et lille palme på den hvide side af byen. På den første nat i Jesu fødsel gik Jomfru Maria og St. Joseph til den kolde by, meget træt, og jomfruen faldt under træet et stykke tid, det lille palme, Look, Christmas Tree udvide sine grene til Jomfru Maria for at modstå den kolde vind blæser. Midt på natten blev Jesus Kristus født. På dette tidspunkt optrådte himlen en særlig lyse stjerne, udstedte et vidunderligt lys, ramte direkte det lille palmehoved, cirkuleret ind i en smuk blænde. Siden da, lille brunt træ i julen, tegnede det sig for en strålende position.

For det fjerde, juletræets oprindelse (4): legenden om juletræet

Legend, der er en mand, der hedder Fulu Lunting skjulte hellige, der bor i Tyskland, et bjerg af Alsace, han er meget glad for børn. Et år i jul håbede han, at de nærliggende børn kunne lege sammen sammen, men det var fattigt og havde ingen penge til at købe børnenes yndlingslegetøj og slik, så han var akavet for det. I tilfælde af

En morgen, da Fulle Lentin går i skoven, så han pludselig en lille cedertræ, og træerne var dækket af sne, og mange små isbarer blev hængt på solen, og solen skinnede og skinnede. Og han bragte træet tilbage og hældte det i bassinet. Og hente nogle vildfrugter i skoven, og derefter melet, lavede et kryds eller en stjerneformet kage, der hængte over grene. Og med nogle små stearinlys, indsat i grene, juletræet klædte træet i en blændende, meget smuk. På juleaften spillede Fulle Lenting klokken, børnene hørte, gik til hytten, alle omkring træet, dansede sang julesange og så Fulu Lunting kagen til barnet. Vi spiser, lad alle have en god jul. Senere er denne bruger cirkuleret.

I 1837, den tyske prinsesse Helen, gift med en hertug af Frankrig, spredte juletræet også med sig til Paris. I 1841, Victoria's mand, satte et juletræ, juletræ placeret foran Windsor Palace. Denne skik spredte fra den kongelige familie til adelen, og derefter populær til folkemusik.

Juletræ er et stearinlys og ornamenter til gran eller fremmede fyrretræer, med sin smukke kropsholdning bliver en uundværlig dekoration af julen. En lang række juletræer, der er naturlige fyrretræer og cypresser, der er kunstigt juletræ og hvidt juletræ. Juletræ Hver juletræ er dækket af en række ornamenter, men toppen af ​​hvert træ skal have en stor stjerne, et symbol på tre brødre at følge stjernen og finde Jesus, og kun familie i familien kan sætte dette håb Stjerne hængende på.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Tilføje: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikation
Bookmark us today!